Sizi Arayalım
Zarif tasarım, mükemmel performans, büyük renkli dokunmatik paneli ve güçlü işlemcisi İle kullanıcı dostudur.
İşletim Sistemi: Android 9.0
İşlemci: Quad-Core İşlemcili Güvenlik Çipi
Hafıza: 2GB Ram + 16GB Flash
İletişim: 4G/3G/2G, Wi-Fi, Bluetooth
Lokasyon: GPS, GLONASS, BEIDOU
Yazıcı: Yüksek Hızlı Termal Yazıcı Kağıt Rulo Genişliği 58mm Çap:40mm
Kamera: Arka Kamera 5MP, AF, Flash 2MB FF (Opsiyonel)
Ön Kamera: 2MP, FF(Opsiyonel) Barkod
Okuyucu: 1D & 2D
Pil: 5.0” HD 1280x720 Renkli LCD Kapasitif Dokunmatik Ekran
Ölçüler/Ağırlık : 194 mm Ux82 mm Gx68mm Y 417g (Pil Dahil)
Güvenlik : PCI5, UPTS 2.0 Onaylı
PAVO N86 Mali Uygulama Ücreti olarak her bir cihaz başına 7.500,00 TL + KDV'nin (Yıllık alınmaktadır.) AKINSOFT'a, Müşteri Paneli üzerinden ödenmesi gerekmektedir.
WOLVOX 9 Hızlı Satış yazılımımız ile entegrasyonlu çalışmaktadır.
Cihaz tedariğinin yapılabilmesi için, linkteki formun doldurularak Çözüm Ortağımıza iletilmesi gerekmektedir.
Kompakt Ve Zarif Tasarım, Mükemmel Performans, Büyük Renkli Dokunmatik Paneli, Güçlü İşlemcisi, Çoklu Bağlantı Yapısı Ve Sertifikaları ile Hem İç Mekan Hem Dış Mekan Ödeme Çözümlerine Uygun Yeni Nesil Mini Bilgisayar.
İşletim Sistemi: Android 11.0
İşlemci: 2.0 GHZ Quad-Core Cortex A53 Güvenlik Çipi İşlemci
Hafıza: 2GB Ram+8GB Flash
İletişim: 4G, Wi-Fi, LAN, Bluetooth
Kamera: Üst Kamera 2MP, Alt Kamera 2MP
IP Standardı: Su Geçirmez ve Toz Geçirmez Match IP65 Standartı
Ekran: 5.0” HD 1280x720 Renkli LCD Kapasitif Dokunmatik Ekran
Çevresel Çalışma Sıcaklığı: -20°C - 70°C
Depolama Sıcaklığı: -30°C - 80°C
Nem : 10% 95% (Yoğuşmasız)
Ölçüler : 146*101*57mm Kesme Boyutu: 108.7mm*86.4mm
PAVO UN20 Mali Uygulama Ücreti olarak her bir cihaz başına 7.500,00 TL + KDV'nin (Yıllık alınmaktadır.) AKINSOFT'a, Müşteri Paneli üzerinden ödenmesi gerekmektedir.
MyRezzta ile entegrasyonlu çalışmaktadır.
Cihaz tedariğinin yapılabilmesi için, linkteki formun doldurularak Çözüm Ortağımıza iletilmesi gerekmektedir.
507 sıra numaralı Vergi Usul Kanunu Tebliği, 1 Eylül 2019 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, "Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi" adı altında yeni bir düzenlemeyi tanımlamaktadır. Bu tebliğ, işletmelerin mal ve hizmet satışlarına ilişkin tahsilat işlemleri ile mali belgelerin elektronik ortamda oluşturulmasını, iletilmesini, muhafaza edilmesini ve ibrazını düzenleyen bir çerçeve sunmaktadır.
Tebliğe göre, söz konusu süreçlerin yürütülmesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yetkilendirilen finans kuruluşları, ödeme kaydedici cihaz üreticileri ve özel entegratör kuruluşlar tarafından gerçekleştirilir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen usul ve esaslara uygun olarak işleyişi sağlanan bu sistem, ticari işlemlerden kaynaklanabilecek sorunların minimuma indirilmesini hedeflemektedir.
507 sıra numaralı tebliğ, mükelleflerin güvenli ödeme ve elektronik belge yönetim sistemlerini kullanırken uyması gereken kuralları net bir şekilde belirlemekte ve uygulamada karşılaşılabilecek potansiyel sorunları önleyici tedbirler sunmaktadır. Böylece, işletmelerin mali belgelerinin oluşturulması ve yönetilmesi süreçleri dijital ortama taşınarak, vergi uygulamalarında şeffaflık, denetlenebilirlik ve etkinlik sağlanmaktadır.
Bu düzenleme, işletmelere vergi uyumluluğu açısından önemli kolaylıklar sunarken, aynı zamanda iş süreçlerinin hızlandırılmasına ve dijital dönüşümün desteklenmesine de katkıda bulunmaktadır.
VUK 507 Tebliği, “Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi” (GMÖEBYS) ile işletmelere birçok önemli yenilik getirmektedir:
Bu yenilikler, işletmelerin vergi uyumunu ve dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırırken, aynı zamanda mali süreçlerin daha şeffaf ve güvenli bir biçimde yönetilmesine katkıda bulunur.
Vergi Usül Kanunu 507 numaralı tebliğ kapsamında geliştirilen yeni ürün ve hizmetlerden aşağıdaki mükellef grupları ihtiyari olarak faydalanabiliyor:
Bu sektörler, Vergi̇ Usül Kanunu 507 Numaralı Tebliği kapsamında özel entegratörler ve ödeme kaydedici cihazlarla çalışarak tüm finansal işlemlerini dijital ortamda yürütebilir. Bu sayede vergi denetimlerinde dijital belgeleri hızla sunarak mevzuata uyumlu süreçler izleyebilirler.
Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemine dahil olan mükellefler, sistem kapsamında;
Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi zorunlu olduğu halde kullanmayan işletmeler, vergi mevzuatına aykırı hareket etmiş sayılır ve ceza yaptırımları ile karşılaşabilir. Ayrıca, elektronik belge yönetimi yapmayan işletmelerin vergi denetimleri sırasında belge eksiklikleri yaşanabilir ve işlemlerin takibi zorlaşabilir.
Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nden yararlanmak isteyen mükellefler, İşletici Kuruluş olarak yetkilendirilmiş şirketlerle üyelik anlaşmaları yapmalı ve GİB tarafından sunulan İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden Güvenli Mali Uygulama Başvuru Formundan işletici kuruluşu seçmeleri gerekmektedir.
Başvuru kılavuzu için tıklayınız.